Complete sanitaire installatie in huis

Een verkwikkende douche om de dag te starten? Een ontspannend bad na een intense sportsessie? De badkamer staat voor velen gelijk met wat welverdiende me-time. Elke sanitaire installatie ligt voor ons dan ook volledig in lijn met de wensen en behoeften van de bewoners.

Van een badkamerrenovatie tot de sanitaire installatie in een nieuwbouw, we voeren altijd een grondige analyse uit van de opties en stellen oplossingen op maat voor. We gidsen je doorheen de vele trends en mogelijkheden van kranen, baden, badkamerkamermeubels, … en geven je eerlijk en doordacht advies.

De meerwaarde van een degelijke sanitaire installatie reikt bovendien tot ver buiten de badkamer. Met ecologische technieken zoals een drinkwaterfilter en regenwaterbehandeling van WaterGenius of Cintropur draagt je sanitaire installatie bij aan een mooie toekomst. Een groot pluspunt voor elke hedendaagse woning!

Plannen voor een badkamerrenovatie? Of interesse in een duurzame sanitaire installatie? Aarzel niet om ons te contacteren!

Sanitair kraan - 1
Filtering regenwater - 3
Filtering regenwater - 2
Uw project voorstellen?