Natuurlijke warmte uit hernieuwbare energie

Duurzame installaties krijgen steeds vaker de voorkeur. Logisch als je weet dat er alleen natuurelementen nodig zijn om hernieuwbare energie op te wekken. Eens je geïnvesteerd hebt in bijvoorbeeld een bodem/water warmtepomp of in zonnecollectoren, kunnen de gratis natuurkrachten hun werk doen … en dat merk je in je portemonnee.

Een bodem/water warmtepomp haalt energie uit de bodem om ruimtes op te warmen of af te koelen. Een lucht/water warmtepomp werkt op net dezelfde manier, maar met lucht. Om het water voor sanitair of verwarming op te warmen, zijn zonnecollectoren een ideale tool. Ze vangen het natuurlijk zonlicht op en zetten het om in warmte. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve installaties van Samsung, Atag, Paradigma en Alpha Innotec.

Twijfel je of zo’n bodem/water warmtepomp de beste keuze is voor jou? Of ben je al helemaal gewonnen voor verwarming op zonne-energie? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij bekijken graag de mogelijkheden en adviseren je over oplossingen die aansluiten bij jouw wensen en budget!

Wist je trouwens dat Fluvius premies uitreikt bij het plaatsen van zonnecollectoren of warmtepompen? Kijk hier voor meer informatie!

Lucht water warmtepomp - 2
Lucht water warmtepomp - 8
Zonneboiler - 4
Uw project voorstellen?