Uitgekiende airco en verwarming

Heerlijk fris in de zomer en gezellig warm in de winter … een aangename temperatuur in huis of op kantoor is bepalend voor je leefcomfort. Met een zuinige cv installatie of een systeem dat airco en verwarming combineert, zit je sowieso goed.

Kwalitatief materiaal is allesbepalend voor een degelijke cv installatie. Wij zijn Atag SelectDealer voor verwarmingsketels op aardgas, plaatsen stookolieketels van Elco en werken met luchtverhitters van Winterwarm. Van vloerverwarming tot klimaatplafond, met de passende verwarmingselementen van onze vaste partners maken we je cv installatie compleet. Ook voor het minutieuze onderhoud van je verwarmingsketel kan je op ons blijven rekenen.

Airco in de slaapkamer of in ruimtes met grote glaspartijen biedt heel wat verkoeling tijdens hete zomers. Maar wist je dat je airco en verwarming in één systeem kunnen worden gecombineerd voor het ultieme leefklimaat het hele jaar door? Bovendien bestaan er zulke systemen mét warmtepomp. Dit type airco-verwarming wint energie uit natuurlijke bronnen en biedt zo een goed elektrisch rendement.

Wij brengen je noden in kaart en luisteren naar jouw behoeftes. Met onze jarenlange knowhow integreren we de ideale airco en/of cv installatie in jouw woning of bedrijf. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Verwarming CV ketel ATAG - 2
Zonneboiler ATAG - 2
Airco Samsung - 1
Uw project voorstellen?