Expert in technieken en hernieuwbare energie

De passie voor kwalitatieve technieken drijft ons elke dag om topprojecten te realiseren. We starten vanuit een grondige studie en stellen je een solide installatie voor die 100% aansluit bij je wensen én die binnen het budget past.

Duurzame technieken zoals warmtepompen en zonnecollectoren zijn de toekomst! Natuurlijk kunnen we vlot hernieuwbare energie in jouw project integreren. Bovendien werken we alleen met vaste merken die ook na verkoop de nodige ondersteuning bieden. Of nu we ingezet worden als installateur van verwarming in een nieuwbouw of we sanitair plaatsen in een renovatie, we werken alles tot in de puntjes uit.

Eén onderdeel behandelen of liever een totaalaanpak waarbij verschillende technieken aan elkaar worden gekoppeld? Dankzij ons vast team van 5 vakmannen kunnen wij een complete service bieden en zetten we ons 7/7 in!

Samenwerken met Andy De Waele
Andy De Waele - 1

Andy De Waele

Al meer dan 10 jaar is Andy De Waele hét aanspreekpunt voor verwarming en sanitair in Zulte. Hij deed heel wat ervaring op bij de firma Espeel waarna hij het bedrijf overnam en er zijn eigen twist aan gaf.

Andy’s aanpak typeert hem: hij is één en al gedrevenheid en gaat graag de uitdaging aan om voor elke klant de ideale installatie uit te denken. Altijd kwalitatief en technisch onderbouwd. Dankzij de koppeling met hernieuwbare energie draagt hij zijn steentje bij aan een gezonde samenleving.

Stappenplan

Project uitwerken

1

Brainstorm

Brainstormen over het project met de klant.

2

Installatie

Installeren en uitwerken van het project bij de klant.

3

Service

Complete service 7/7 voor de klant.

Uw project voorstellen?